lördag 11 december 2010

Rätta korsord till frukost


Vi löser korsord, ofta blir det så att T börjar och skriver i allt han kan och frågar mig mellan varven för han tycker vi ska lösa det tillsammans. Sedan när han ger upp, då har han oftast påbörjat flera, så kastar jag ett getöga på det, suddar och skriver rätt där han varit för snabb.

Det visar ganska bra hur vi är som personer han jobbar på i stora drag, går vidare till något nytt när han ledsnar på det han håller på med. Jag gnetar på, vill göra klart och är envis och relativt noggrann, ger inte upp i första taget.


Här är en annan som inte ger upp, Kurre har precis fått syn på Fasantuppen som besöker fågelbordet varje förmiddag. Den är spännande men alldeles för stor för en kisse. Men man kan alltid smyga och spana. Länge sitter han och tittar på den stora pippin.

Idag ska vi på vår väns begravning som kommer att bli väldigt känslosam för både mig och trädgårdsmästaren och sedan på kvällen blir det julshow med familjen på Western farm. Vi bokade biljetter redan i oktober, det är vårt tack till Olof och dottern som skötte om gården när vi var på semester. Ingen lyckad kombination men så kan det bli, sorg och glädje följer varandra.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails