torsdag 23 december 2010

Äntligen helg


Kurre spanar på paketberget. Nu är det helg för oss, efter en lång dag så har vi äntligen kommit hem. Tog med lite rester från jobbet så det blev en snabb middag med nötköttsgryta, ris och god sallad med fikon och äpplen. Sedan har vi fixat och donat och slagit in klappar och rimmat lite.


Kurre har hjälpt till, bland annat sett till att alla paket ligger rätt och att alla band är krusade fint med små bitmärken.


Men han ledsnar snabbt och sitter och spanar så där som katter gör, glasartat och oförutsägbart.
Katterna har mest varit inomhus nu när vi har jobbat så långa dagar, Atle har varit på trädgårn med husse så de har verkligen haft fritt fram med allt vad det innebär, krossade blomkrukor nedrivna ljusslingor och omkullvälta lampor. Men nu är det ordning igen. Atle har stenkoll och om de busar runt för mycket då säger han till och styr upp det hela, tar av dem eventuella roliga leksaker och sätter punkt med ett bestämmt wauarggg!


Glögg med rimmpyssel fast trädgårdsmästarn har legat på soffan i salen och sovit ett tag, han ska upp på jobbet några timmar imorgonbitti. De har alltid bra försäljning på julafton och sedan brukar han åka runt till våra vänner med julblommor. Sedan har vi riktig helg här hemma. Dottern sitter med sin telefon och surfar, kollar på google innan hon rimmar klart. Tänk hur enkelt det har blivit med tekniken de sista åren. Det blev inte mycket rimmat för min del men dottern hon är i en riktig julpyssel-våg så hon fick till flera stycken,

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails