måndag 2 januari 2012

Kalas och soffhäng

Nyårshelgen har passerat med kalas och soffhäng dagen efter. Har haft tid att läsa och fika men usch vad trött man blir efter en festkväll. Vilken tur att vi begav oss hem innan värsta taxirusningen, man har väl väntat på nyårstaxi några gånger genom åren och kommit hem vid 5 tiden på morgonen, men det slapp vi i år. Klockan 02.00 kröp jag i säng och var faktist i bra form på nyårsdagen.

Så har vi skottat lite snö förstås, fixat i stallet men mest bara tagit det lugnt och tittat på film. Nu infinner sig också lusten att ta itu med våren. Trädgårdsmästaren kollar frökataloger, jag har uppdaterat Elitlamm samtidigt som jag sneglar på alla juliga attribut som jag nu vill ta bort för att verkligt sopa ut julen. Men jag ska jobba lite först och sedan till helgen då åker den ut. Ha en bra dag alla!

4 kommentarer:

Bondjantan sa...

Vi har ingen snö än. Men is på vägarna... igår kväll när jag vid 10 tiden gick ut med hunden på en kortis märkte jag att det var glashalt på vägen.

Annelie sa...

Jag har hellre snö än isigt, det är besvärligt både för fyrfotingar och oss! Denna regninga höst har vi fått känna på hur en "sörländsk" vinter kan vara och det var ingen kul upplevelse.

Annika Christensen sa...

Hej
vad vackert med snön till det fina huset.
Blir så nyfiken på din kökträdgård det ser så underbart ut!
Hittade hit via Bondjäntan.
Håller med dig om den lilla svarta/bruna tomaten den är super god. God att köra i ugnen med olja och timjan som förrätt.
Ha en fin kväll
Annika

Annelie sa...

Hej Annika, det är en enkel köksträdgård, vi odlar det vi vet att vi använder och kålväxter har vi undvikit de senaste åren. Nu i höstas så la vi ut ströbädden från fårstallet över halva ytan. Blir spännande att se effekten av den uppgödslingen, lär få rensa fröogräs i massor. Men det blir inte förrän i juni när värmen kommer!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails