onsdag 18 januari 2012

Cape East och award!

Jag har varit på en välbehövlig ledighelg. Vi var ett gäng tjejer som åkte till Cape East i Haparanda för att njuta och sköta om oss. Ojojoj vad vi har skött och unnat oss, vi har pysslat om våra vinterbleka kroppar så till den grad att det bidde inga bilder för inne på ett spa går man inte omkring och fotar till höger och vänster. Badrock på och badrock av, isvak, tropiskt regn, bastu, ångbastu, isskrubbning, ansiktsbehandlingar, fotvård, handinpackning mm. Lyxigt, skönt, gott och roligt! Avslutade dagen med en femrätters middag på kvällen, kan verkligen rekommendera en minisemester på det här stället.


Det här är den enda bild som inte avslöjar för mycket, vi ser riktigt skötsamma ut. Det är bara ishinken med innehåll som avslöjar ambitionen med eftermiddagen. Här vet jag att vi satt och var smått imponerade av alla människor som helt obrydd gick omkring i hotellobbyn och visade benen i sina (ibland väldigt små) badrockar. Lite senare var vi själva i samma mundering.


Men nu till något helt annat, jag har fått en award av Flitiga Lisa på Högagärde! 
Sådant här är jag SÅ DÅLIG på men nu ska jag skicka den vidare och inte fega ur, så se upp mina bloggvänner här kommer den...


Katarina med Ordvinden i Överkalix, frilandsodlande fårkollega och skribent med vass penna som synnerligen mitt i prick skildrar vår omgivning.

Linda med Vårat Äleberg . Just nu småbarnsmamma som tillsammans med sin man driver ett litet lantbruk med bl a Finullsfår i Gökhem, Västra Götaland.

Malin med Home on the range i Dalarna, en till fårägare med hästar, höns, odling och självhushållning som intresse.

Ljustorp Marieberg, fina vackra gården i Medelpad som precis som vi  har några får och katt på gården.

Slutligen en till Mien som med sitt Mejl från gården skildrar det verkliga bo-på-landet-livet med heltidsjobb, familj och gård med lammproduktion på Gotland.


Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till
bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man fått utmärkelsen ska
man göra följande:

*Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.
*Skriv ner de 5 bloggar man vill lämna awarden vidare till och låt dem veta
  det genom att lämna en kommentar hos dem.
* Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare....

3 kommentarer:

J-P Cape East sa...

Hej!

Tack för din recension av vår anläggning. Vad roligt att ni fick en trevlig upplevelse hos oss och att du rekommenderar oss till andra. Varmt välkommen tillbaka!

Hälsningar
J-P Pozzi
VD Cape East

Annelie sa...

Hoppsan, sociala medier! Proffsigt med omvärldsbevakning. Ja vi lär komma tillbaka till Cape East det var vi alla överens om. /Annelie

malin sa...

Tackar så mycket !
Malin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails