söndag 23 oktober 2011

Uppställning och blindtarmenNyklippta och fina, vi klippte alla förra veckan. Lite sent men vi har ju haft mildväder fram till nu. Bara nattfrost och sedan någon blåsig och regning dag. Tänk när vi klipper i mars med temperaturer på minus 15-25 på nätterna. Då har jag lite ågren för att de ska frysa men ströbädden är ju tjock och varm den tiden på säsongen. Nä, det här med höst det är rena rama picknicken i jämförelse. Fint hull det är bara lilla Flinga längst fram som är som en fölunge med sina höga ben. Svarta Frökenfröken i centrum som vanligt. Till höger står Sparris som är född i år, kraftig med rejäla ben och bred rygg. De är verkligen inte en homogen grupp utseendemässigt!

Det har snöat idag! Vitt på backen när vi klev upp, finns ingen återvändo nu ska det bli vinter, mörkt och kallt. Märks redan nu att vi har lugnare tempo här hemma, ja förutom att jag jobbat långa dagar både på företaget och hemma när trädgårdsmästaren legat på sjukhus. Men nu är han bättre, ska bara vila och ta det lugnt, brusten blindtarm är inte att leka med.
20/9 var ha första gången VC med sin mage. Den 30/9 fick han tid hos läkaren som påbörjar en utredning om laktos- och glutenintolerans.
Den 18/10 åker han till akuten för andra gången och då först blir han inlagd. Blindtarmen hade spruckit och läkt ihop, allt var var inkapslat i buken.
Du har väldigt bra immunförsvar var en av kirurgernas kommentarer efteråt. Jag vill inte tänka på hur illa det hade kunnat gå, men väldigt ont har han haft de här veckorna...
Vi har tänkt att det måste vara blindtarmen men trott på läkaren som hävdat något annat. Gör inte det hörrni, då kan det gå jävligt illa!!! 


2 kommentarer:

Marieberg sa...

Jag har läst igenom flera inlägg och gläds med er åt alla fina skinn. Kul.
Sparris och Flinga, vilka roliga namn :-) och de ser verkligen välklippta och fina ut.

Annelie sa...

Tack! Tänkte sy ett fälltäcke av mina skinn, någon gång när jag får tid... i år så klippte vi i hyfsad tid, det känns skönt. De har redan fått en tät kort päls!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails