söndag 3 april 2011

Dansgala i Boden eller Lets dance...


Var på dansgala på Western Farm i lördags, Tomas Deutgen var konfrencier och med sig hade han sin fina fru Anna som bjöd på ett jättefint sångnummer.
Syskonen Rönnbäck, Erik Daniel och Maria.


Varken jag eller trädgårdsmästaren är några danshallon vi var här för att heja på Daniel och hans danspartner Frida. Den här kvällen är finalen på Bodens version av Lets dance. En tävling där olika profiler från Boden deltar, alla är mer eller mindre noviser när det gäller dans. De har haft sina dagliga träningspass under de senaste 6 veckorna.
Att de har hunnit med är en bedrift bara det, alla har sina jobb och företag att sköta. Tre nummer hade de övat in, det var slowfox, dans från en film eller musical och så en avslutande bugg. Alla paren var jätteduktiga, man behöver bara tänka att man själv skulle våga och orka göra det dom gjorde under kvällen, puhh finns inte med på kartan!
Att brorsan vann! Maria kom hem från Stockholm för att heja på brorsan.

Vinnarna Daniel och Frida med Babsan som var en av jurymedlemmarna, de övriga i juryn var Arja Saijonmaa och Tobias Karlsson från Lets dance (som är ett program jag inte tittar på men har förstått att många följer).
För övrigt så hade jag hela juryn och Carina som producerat arrangemanget på lunch hos mig på Hanssons under lördagen, det var trevligt att få träffa dom utanför scenen.


Trädgårdsmästaren i samspråk med Tobias på scenen, jag tror han förklarar att Boden inte är en by utan en liten stad. Tobias uttryckte nämligen under kvällen sin glädje över att få komma till en så trevlig by som Boden!

Prisutdelning, Daniel har bowlingskorna på sig. Han har ett eget företag som heter Strajk Alley, Norrbottens största och modernaste bowlinghall med 12 banor som han byggde och öppnade hösten 2010.

Trevlig kväll med profffsig underhållning av Babsan som var rolig och självironisk, vi fick oss några rejäla skratt. Förrätt och varmrätt med vin, kaffe och pralin till efterrätt satt bra efter en hektisk och lång arbetsdag.
Jag är tidsoptimist, sa till trädgårdsmästarn att det är tur du inte har en kvinna som måste ta ett skumbad och raka benen innan utegång. Kom hem 17.00 från jobbet, ut till stallet, rasta hund och sedan, duscha och svida om för att vara klar till bilen kom 18.00. Fanns liksom ingen tid till nåt piffande, det fick gå ändå.


Tobias Karlsson som är professionell dansare och Babsan bjöd på ett riktigt shownummer, en het och snabb rumba. Kan säga att det inte märktes att Babsan suttit på flyget i 30 timmar de senaste 2 dagarna innan den här showen, vilket proffs, för han var ganska trött när han dök upp på Hanssons tidigare under dagen.
Jaha vad gör man när man har bowlinghall i familjen? Jo man har efterfest med bowling. Janne som är gammal bowlingspelare mötte trädgårdsmästaren i duell men spelade med vänster hand för att det skulle bli lite handikapp, han vann iallafall...


Farliga Ullis sopade banan med Palle innan de gick över till Singstar istället.
Men Palle han var så här glad ändå, gammmal bowlare som han är!
Men oj vad klockan blev mycket innan vi fick krypa ned under täcket, det kostar på en gammal kropp att efterfesta, vi är ju för gamla för det. Klockan fyra la jag huvet på kudden. Att man aldrig kan behålla omdömet och åka hem när den tanken fladdrar förbi i skallen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig kväll det där, alla ser lite blåa ut iofs inget konstigt så sent på natten...

Anonym sa...

Kollar in om några bebisar har kommit hos er men inte det. Trevlig tillställning det där på Farmen, var själv där förra året och hade jättetrevligt./S

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails