torsdag 23 april 2009

Patina hur kul är det?

Har haft en städa dag idag. Fick tid till att granska trösklarna som börjar se ut som när vi tog över gården. Då i slutet på 90-talet så var det säkert 40 år sedan någon målat dem. Hur har vi klarat av att slita ned dem så här? Trösklar kliver man gärna över eller hur.
Patina kanske men oönskad för min del.

Jag har bytt lakan och gjort fint, då bäddar Atle ned sig i sängen. Viker nogsamt undan sitt fårskinn så den lilla hundkroppen vilar på rena lakan och örngott.


Märkliga tulpaner??? Kapade av dem men det blev inte bättre.En studie i sockar. De ligger överallt inte smutsiga men någon gång under dagen har de blivit blöta av allt vattnande så T måste byta och ta torra, då lägger han dem där han tycker att de torkar bra. Sköta fötterna är a och o annars kan det bli äckliga problem.


Här sitter jag och solar fossingarna, tar en kaffe och läser lite. Första varma dagen, 12 plus och sol. Ska forsätta med mitt röjande och vårstäda bilen. Jag blir på dåligt humör när vår bil är stökig, som den alltid är efter vintern. Snart på bättre humör alltså...
1 kommentar:

Anonym sa...

Är ni inte klara med röjningen snart så det kommer lite nya bilder här? /Syrran

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails