tisdag 25 december 2012

Bästa dagen den här helgen.

Juldagen är bäst! Kylen full med mat och alla julbestyr avklarade. Nu kan vi ägna oss åt varandra, vila, läsa bok, se på tv, elda i spisarna och skotta snö förstås!

Det här är en helig dag hos oss så tillvida att vi gör absolut ingenting som inte måste göras. Jo förresten jag tänkte skilja från baggarna men det är så kallt att jag kanske väntar med det till en "varmare" dag. Vi har haft -35 de senaste dagarna men på julaftonsmorgon hade vi bara -25. Det är faktiskt stor skillnad på dom temperaturerna, men ändå så är det för kallt för att hålla på med grindar i metall och vistas ute längre stunder, det är helt enkelt inget skönt arbetsväder.

Atle tycker också att det här med kylan är trist, hans lilla gårdshundkropp gillar inte -25, tassarna krampar och sluta fungera så han tillslut inte har några ben som lyder honom. Nä, han vill helst ligga under filten framför kaminen och ha det gott så det är nog där vi kommer att hålla oss han och jag.
Vi önskar er en fortsatt trevlig julhelg fån ett kallt och vintrigt Boden!

5 kommentarer:

Fru Purjo sa...

Här har det börjar töa och det droppar från taken. Men det är fortfarande juligt vintervitt ute.
God Jul :)

stuganpafjallet sa...

Det är jobbigt att jobba ute i kylan, man lider med det som måste. Ni ser ut att ha mysigt inne i alla fall!

Annelie sa...

Ojoj, töa känns väldigt långt bort. Men det blir vår tur om fyra fem månader. Ja jobbigt, skidsäsongen så här på förvintern kan säkert vara mindre kul både kall och mörk men ljuset är ju på väg nu även till Kittelfjäll! God fortsättning på er!/annelie

Viola_T sa...

Ah, vad stämningsfullt, stämningsfyllt! Älskar snö, kyla och mörker mycket men bor kanske i fel landsända även om denna december varit snövit från första början.

Ja, juldagen är bäst för då kan man verkligen softa efter julottan ;-)

Frid & fröjd!

Annelie sa...

Tack Viola, juldagen är bäst, fast här är vi så ogudaktiga så vi hoppar julottan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails