söndag 25 november 2012

J**ligt besvärligt sätt att få sig en Loka.

Här står trädgårdsmästaren och dricker en kall mineralvatten, vi är på mitt företag klockan är 03.45 i fredags.
Höstens traditionsenliga inbrott är precis avklarat, självklart är inte vi tjuvarna, vi är de utryckande företagarna med sömnrubbningar ;-/.

Polisen har säkrat några fotspår och undersökt lokalen. Jag har räknat igenom vad de fick med sig. Några vinflaskor, 20 halvlitersflaskor starköl och 200:- i mynt från växelkassan.

Skitkul, inte... nu ska vi städa, sopa upp glaskross och vänta på glasjouren som måste sätt i ny glasruta alternativt täckskiva i entrédörren.

Klockan hann bli sju innan glasmästaren var klar och vi kunde åka hem till djuren och servera frukost men då hade jag roddat hela caféet klart och förberett lunchen så jag kunde vila två timmar innan jag började jobba på riktigt.

Man är rejält seg och irriterad efter en sådan här natt. Först är det adrenalinkicken när larmet går och man kör järnet in till stan men sedan kommer tröttheten och en känsla av att nu lägger jag av, det här är så onödigt.

Ingen försäkring täcker ett sådant här inbrott då självrisken är för högre än glasmästarens jobb som går på ca 5 000:-
Jaja det är bara att jobba på, eller som trädgårdsmästaren sammanfattade natten, -det här var ju ett j**vligt besvärligt sätt att få sig en kall Loka!2 kommentarer:

Gårdsbacken sa...

Ledsen för er skull! :(

Så de var inte intresserade av Lokan då, skittjuvarna?

Det är SÅ trist att sånt här ska behöva inträffa... Som om inte ni har nog att göra ändå?

Och det kostar och skapar olustkänslor!

Stöttar er med en tanke :))

/Paula på Gårdsbacken
Fru Purjo sa...

Så jäkla tråkigt. Hoppas ni slipper fler ovälkomna "gäster" framöver, men av ditt inlägg förstår jag att de kommer med ojämna mellanrum....surt :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails