tisdag 20 november 2012

Helgens tapetsering och målning

Söndagen spenderade syrran och jag hos dottern. Vi tapetserade sovrum och hall medan hon målade väggar i kök och tvättstuga. Sedan lade Olof och hans kompis in golvet i sovrummet, ett snyggt golv i ek.

 I badrummet jobbade plattsättaren med klinkergolvet som sedan blev fogat under måndagen. Dörren är fyndad i våra gömmor den hade t o m karm. Trädgårdsmästaren har sina gömmor, den som spar han har.

Här sitter dottern och tittar på sin pappa som håller på att mura fundamentetn till järnspisen. Jag var så upptagen med att tapetsera så det blev inte fler bilder än det här. Ska göra ett besök om någon dag så får vi se hur det gått framåt. Der går undan nu när allt börjar falla på plats, bara kök och badrum blir klart så blir det lite mer svängrum.

2 kommentarer:

Gårdsbacken sa...

Vad fint de gör!

En blandning mellan gammalt och modert, tjusigt...
Lite så har vi jobbat också då vi helrenoverat en gammal ångermanländs korsbyggnad, byggt 1875. Då får man sin personliga prägel på huset och kommer förmodligen att trivas som fisken i vattnet. Det gör vi iallafall! :))

Kul med så duktiga ungdomar och att ha föräldrar som hjälper till är guld värt!

Kram!
/Paula på Gårdsbacken

Annelie sa...

Ja det blir jättefint, dottern är ju själv uppvuxen i ett renoveringsprojekt så nog visste de vad de gac sig in i. Nu kan de snart få flytta in i sitt fina hus och pusta ut lite, det är ju mycket som ska göras samtidigt som de jobbar heltid båda två.
Ha en fin dag!
/Annelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails