söndag 21 mars 2010

11 år och han älskar fotmassage. Och lite annat som passerat i veckan.


Att bli masserad av fötter menar jag. Det är husse som står för masserandet. Nils kastar sig på golvet framför honom för att få liten knådning.


Sådana här friheter tar han sig också, ligger på bordet och är en riktig solkatt. Men är man 11 år och en väldigt stillsam och klok herre så kan man väl få göra det, om man har den goda smaken att hålla sig på kanten.


Imorse 07.00, solen står ovanför nocken när vi gör stallbestyren. Igår var det vårdagjämningen, nu blir det bara ljusare och ljusare fram till 21 juni då det vänder igen.



De här tre killarna sitter och väntar på sin tur, snart är det påsk men det spelar inte någon roll för tuppilupparna är alltid på plats. De sitter och håller tre par vakande ögon på mig när jag sover. Finaste snäcktavlan i bakgrunden köpte jag ifjol på loppis den är fortfarande en favorit som jag blir glad av att se varje morgon när jag vaknar.


Snö, kyla, snö, kyla och mera snö, trots jordvärme och vedeldning damp elräkningen ned i brevlådan med något så inih-vete många siffror, det måste ha blivit något feltryck! Eller har vi fått grannens elräkning?
Här skottas det fram vedhögar som är för nästa års förbrukning, Tanken på en modern vedspis i köket har också börjat gro. En med bättre kapacitet och varmhållningsförmåga. Den gamla som vi har nu måste man elda lite i hela tiden för att hålla värmen.


På jobbet...
Sedan vi öppnade efter renoveringen så har det varit full upp. Långa dagar med många kunder, gamla och nya.

I torsdags hade vi Inspirationskväll för 50-talet gäster, alla förbokade.
Modevisning med smink, hårstyling och kläder från Åsa & Marie och smink Eldsjälen. Inredning och blommor från Bo Butiken och Interflora.
Det var jättetrevligt och bra stämning, alla kunder var på gott humör och gillade vårt arrangemang, mingel tallrik med gott tilltugg och vin serverades till.
Dottern gick mannekäng så därför flera bilder med den här rödtoppen!



















Vad gör vi på jobbet efter stängning?

Fikar lite när allt är bortstädat och fixat, det tar någon timme att röja ett sådant här arrangemang så det är skönt att få sitta ned och slappa.





Svulla sig och frossa i chokladmousse. Sedan sängen för efter en 13 timmars arbetsdag är man rätt mör i knoppen och kroppen.





















2 kommentarer:

Anonym sa...

Hittade just den har bloggen. Fina far, roliga gardshistorier och en vacker rodtopp. Vad mer kan man begara av en blogg? Haller andan tills nasta uppdatering...!

Annelie sa...

Hej tokyobling.
Kul att du lämnar några rader, nu ska jag spana in din blogg också, har redan sett att den är något helt annat än det jag bloggar om!
/Annelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails