torsdag 24 december 2009

Rimstuga


Traditionsenlig uppesittarkväll hos oss. Vi knåpar med paket och rimmar.
Dricker glögg också. I år provade vi Blossas Romglögg som är jättegod! Tyvärr blev båda jag och syrrar nysiga och snuviga av den.




Det har blivit en tradition det här med att rimma kvällen innan. Men vi är inte speciellt kul sällskap. Vi sitter och kämpar med våra rim och vill inte bli störda av en massa ovidkommande prat! Det slutar alltid med att trädgårdsmästaren ger upp, för han tycker vi är tråkiga, och tittar på TV istället. I år var dottern och O med en stund men for in på "Brännastrand" för att träffa kompisar och lyssna på det lokala bandet "Soffgruppen" där några av våra kompisar spelar.

Idag är det JULAFTON! Huset är tomt, T är på jobbet, dottern och O är i Gammelstadskyrka på andakt och jag har haft sovmorgon och varit ute på kort promenad med Atle. Nu ska jag förbereda inför kvällen, ni vet griljera skinka, koka ägg, hacka lök och sånt pyssel.

God Jul på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

God Jul till er också! Vi har varit och sett på Julkalendern och fått julstäming av barnen. Dopp i grytan är äten, nu väntar glögg, tomte etc.
EG

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails