fredag 9 juli 2010

Under den stora lönnen


hos Eva Gun i Sunderbyn avnjöt vi en sån där härlig sommarmiddag i onsdags kväll. Hemlagade pajer med olika fyllningar, sallad och vin. Alltid lika trevligt att få komma och äta gott och sitta och prata i din fina trädgård!


Sen var det ju en extra bonus att Pricken fått kattungar. De hade precis öppnat ögonen, deras tillvaro är än så länge i en trälåda med frottéhanddukar. Men det dröjer inte länge innan de tar sig ut på egna äventyr. Tänk att få ha kattungar hemma en sommar!


Men vi har alltid haft hankatter, som förvisso är kattungar när de kommer men det är inte samma sak som att ha en hel kull med småkissar.

De är inte så kattlika ännu, mest bara små krälande saker med rosa tassar.



Här är Pricken på sin vakt, en stund innan jag tog bilden så flög hon på Atle som står några meter bort, husse håller honom kopplad för han älskar ju katter. Pricken anföll och dängde till honom rejält, utan rädsla för sitt eget liv gick hon till attack, till Atles stora skräck. Att han kan yla och pipa vet vi ju men herregud vad rädd han blev!


Sommarpinglorna syrran och E-G ser rätt nöjda ut där de sitter i skuggan under lönnen och suger på ett glas kallt vitt vin.


1 kommentar:

Unknown sa...

Söta, rara, fina, underbara kattungar! / dottern

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails