söndag 4 juli 2010

Boden Alive

I helgen har det varit gatufest i Boden. Det börjar med kvällsöppet i butikerna på onsdagen. Handeln arrangerar "lekland" för barnen med skattjakt, trolleri och hoppborgar. Sen på eftermiddagen är det allsång och på kvällen blir det dans och underhållning. Alla butiker har kvällsöppet och på Hanssons har vi kanonbra med kunder hela dagen och kvällen.
Sedan fortsätter det med Boden Alive nere på Kvarnängen. Bodens egen gatufest/festival. Gratis och bara med lokala band/artister. I år var upplägget lite annorlunda men mycket folk kom det som vanligt.


Anita, Monika och Jan hör på (en av många) Trädgårdsmästarens utläggningar.



Våra kompisar har hus på Standplan så vi har nära till festligheterna. På balkongen har man full uppsikt över vad som händer i omgivningarana. Mer än man vill se ibland.


Skönt att sitta i kvällssolen och vara ledig! Trevligast är det ju oftast före man går ut. Men nu är det så nära så vi kan kila upp hit för att låna toaletten eller slå oss ned och prata lite mer.


Sommarens storsäljare på bolaget. Vitt vin i handväskformad box. Smakar helt ok enligt Palle.


Ja sen framåt småtimmarna så blir det ganska stökigt men inga allvarligare incidenter i år. Poliser var det många av och de fungerar alltid lugnande. Varmt och skönt ute, surrade med många men oh så skönt att få cykla hem och lägga sig. Utanför en av krogarna ringlade sig kön lång när jag och T for hemåt.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails