måndag 28 december 2015

På rätt sida om dagsljuset och instagram.

Här passerade vintersolståndet nästan obemärkt, ja trädgårdsmästaren nämner det alltid så man glömmer inte dagen precis. Men idag kändes det verkligen som om ljuset kommit tillbaka, nu når solens bleka strålar precis in i köket och orkar göra en reflektion på skorstensmuren under några minuter. Hur underbart är inte det!?

Jag har ägnat mig åt lite arbete i gårdskontoret, rensat i gamla pappershögar och ordnat med byns bokföring samt gjort lite betalningar som rör gården. Funderat på kommande odlingssäsong och hur vi ska dela in markerna för vall och bete. Skönt att "slösa" en hel dag på denna administrativa syssla som annars alltid ska hinnas med på kvällar och helger utöver vanligt arbete. Tog med mig kaffekoppen och lämnade kakfatet på köksbordet...

...som synes var det någon som tyckte att smörkrämen i drömtårtan var synnerligen begärlig, samme någon som sedan kom och trampade runt bland papper, pärmar och dator så jag tillslut var tvungen att bestämt schasa bort honom och tvinga honom att hämta en nypa frisk luft.

Jo just det, jag har lagt till mitt Instagramflöde här på bloggen i sidospalten, jag får nog erkänna att det är enkelt att ta nåt kort här och där med mobilen och skriva en rad till... helt klart på bekostnad av mer innehållsmässigt skrivna inlägg i bloggen men men, vi följer med utvecklingen även om jag länge stretat emot! Höjdens fårgård har ju en egen fb också, om man är intresserad att kika in där.
God fortsättning på er alla!
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails