fredag 25 februari 2011

Dessa datorer

Jag är utan dator hemma, trasig kaputt och över tre år gammal så det finns ingen garanti som gäller. Väntar på en ny som kommer vilken dag som helst, då ska det bli lite kontinuitet här på bloggen.
Men man hinner liksom bli avprogrammerad på det här med att kolla bloggar och blogga, känns inte bra...

Ha en trevlig helg allihop, jag ska vara ledig och kurera min envisa förkylning som inte vill ge med sig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har tyckt lite synd om dig däruppe i kylan. med frusna ensilagebalar och kallt kallt. Men nu vete sjutton. Nu har ju vi haft lika kallt. Hur klarar ni er? Här fryser vattnet. Vedpannan går dygnet runt men räcker inte till att värma upp huset. och vi fryser. Och fryser. Vi har haft minusgrader hela februari nu.
Mien

Annelie sa...

Hej, alltid den här årstiden så funderar vi varför vi bor här! Februari är gräslig (blir värre ju äldre man blir) det är därför Bernte alltid ser till att vi far på en solsemester den här tiden. Men i år har det varit extra kallt, -25-35 hela februari. Vi eldar och eldar och fryser också en hel del, bär vattenhinkar till djuren så de ska få varmt vatten. Katterna och hunden vill inte vara ute men är fulla av bus dygnet runt.
Idag har vi haft -2 och strålande sol jag tror den värsta kylan är över för i år, mars brukar bli solig och varm på dagarna men med kalla nätter. Veden är snart slut, det är alltid ett tecken på att det varit kallt. Vi har iallafall torr kyla jag kan tänka mig att ni har råare luft, brr.
/Annelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails