söndag 10 april 2016

Lärt sig gå och kloka föräldrar.

Vi var ju bortresta på semester i Mauritius de två första veckorna i mars. När man sen kommer hem och möts av en kille som har lärt sig att gå så känns det ju som om man varit borta i evigheter!

Självklart världens sötaste unge med världens bästa humör, småpratig och glad nästan jämt. Spana in tofflorna han har på sig, inte de mest praktiska att gå i men de ger ett bra grepp och är, hmm väldigt dekorativa, supersöta helt klart.

Ekologiska och Fairtrademärkta ulltofflor från Nepal. Ett jättefint handarbete i stadig tovad ull, mjuka och sköna med små dekorativa bjällror högst upp. Helt hopplösa att gå omkring i men ett så mycket bättre alternativ än de tofflor i fuskpäls och fleece som man kan köpa till barn lite överallt.

Dagens unga föräldrar är så kloka när det gäller materialval och kvalité. När jag var nybliven förälder så fanns inte det tänket på samma sätt, ja utbudet var ganska begränsat vill jag minnas. Träleksaker och tvättbara blöjor höll man på med då, möjligtvis stickade och sydde man också.

2 kommentarer:

Fru Purjo sa...

Roliga och söta tofflor!
Något att hasa omkring i på jobbet....fanns de i större storlekar? ;-)

Annelie sa...

Haha, nej tyvärr! Det hade varit riktiga glädjespridare på jobbet :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails