söndag 4 september 2011

Helg i huvudstaden


Fredag morgon slog jag igen resväskan och begav mig tillsammans med trädgårdsmästaren till Stockholm på Formexmässa för inköp till Handelsträdgården. Bo på hotell, träffa kollegor, vänner, äta gott och shoppa lite, så har vi spenderat helgen! Mässan var som vanligt energitömmande men rolig med fina nyheter en hel del gammal skåpmat och en massa saker som ingen behöver. Vackert, finurligt och fult om vart annat, alltid finns det något som passar till alla olika butikskoncept och smaker.

Lördag kväll träffade vi min gamla kompis från när jag gick skola i Skellefteå, då får man bege sig upp för de kända trapporna på Tunnelgatan. Jag har knatat upp och ner här några gånger genom åren så jag vet att han som sprang den här vägen efter att ha skjutit Palme måste haft väldigt bra kondition. Jag är inte så sugen att ta trapporna i huset också efter den här bestignigen, hiss blev det. Senare god middag på Zink grill och efter det lite kvällspromenad och sängfösare innan vi gav oss hem till hotell Marriott på Kungsholmen igen.

Läste i Express om den svenske saxofonisten, Finn Martin som störtade 20 meter ned från en vägg och dog när han gjorde en spelning i Leipzig under en festival i helgen.
Det var precis vad jag stod och tänkte kunde hända tidigare på lördagen när det här eventet genomfördes på NKs vägg mitt i lördagsrusningen. En tennismatch, för att marknadsföra Björn Borg, högt uppe på väggen bredvid klockan. 

Nu är vi hemma igen efter vår lediga helg, skönt att landa i egen säng och ta itu med vardagen igen.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails